Pagines vistes en total

18 oct 2012

Imatge sobre les TIC



Aquesta imatge simbolitza com les noves tecnologies són presents a la nostra vida quotidiana. Les eines multimèdia es poden utilitzar en diversos contextos, no tant sols a l'escola. Les noves tecnologies ven utilitzades afavoreixen espais d'aprenentatges més globals i enriquidors.

Com a educadors/es hem de fer un us critic de les tecnologies perquè realment siguin una eina que ens ajudi a assolir objectius.
L'esquema mostra (els diferents mètodes d'ensenyament) com passem d'un sistema tradicional, on l'educador/ra fa la classe mitjançant el llibre de text a una línia de treball més innovadora, ja que barreja els vells recursos amb els nous (fusió de lo tècnic amb lo tradicional). On els discents, educadors/es obtenen informació a través de les TIC.

Aquest nou model potencia més les capacitats dels alumnes, però no deixa de banda els mètodes tradicionals. Aporta innovació i dinàmica al procés d'ensenyament aprenentatge, a la imatge això s'il·lustra molt bé amb la distribució dels alumnes, quan seuen en cercle estan fugint de la filera convencional del model tradicional. Aquesta distribució fomenta el treball col·laboratiu.



També observem que els recursos materials es poden utilitzar a altres espais i també generar espais d'aprenentatge. 




No hay comentarios:

Publicar un comentario